21-12-2020
Door een bezoeker van de TWP

De TWP heeft een website! 

Hallo en welkom op de website van de collectieve voorliggende voorziening in Maasbree genaamd de TWP.

Een collectieve voorliggende voorziening houdt in dat je ook zonder indicatie of diagnose bij ons terecht kunt voor dagbesteding.

Bij de TWP doen we allerlei activiteiten en wordt ook veel aandacht besteed aan het eigen initiatief nemen van de bezoekers. Voorbeelden van dergelijke activiteiten zijn: Muziek maken, knutselen, schilderen, houtbewerking, spelletjes, gezamenlijk lunchen & dineren en socializen.

Bij ons is iedereen uniek, iedereen wordt geaccepteerd voor zoals hij is. Dit is ook een van de dingen die wij het allerbelangrijkst vinden. 

Tevens staan wij nauw in contact met hulpverleners. Dit vinden wij belangrijk om goed in te kunnen schatten wat een bezoeker nodig heeft.

Ook heeft onze organisatie samenwerkingspartners waarmee we nauw samenwerken. In het verleden hebben bijvoorbeeld enkele bezoekers bij ‘De School’ geholpen met verschillende dingen. 

Vanzelfsprekend is ontwikkeling ook een belangrijk punt binnen de TWP. Zo zijn er bezoekers geweest die na de TWP een werkplek of een opleiding hebben gevonden. Maar ook binnen de TWP jezelf ontwikkelen, en hier steeds stappen maken, is super! Wij dragen hier graag ons steentje aan bij, en dit sluit ook aan bij onze visie.

Op onze website kun je onder andere onze medewerkers & vrijwilligers en onze samenwerkingspartners vinden. Kijk gerust rond!

Mochten er vragen zijn, dan zijn deze altijd welkom! Bekijk onze contactpagina voor de contactmogelijkheden.