Team TWP


Team TWP bestaat uit 5 zorgprofessionals (ondersteuners). Een mooi team waarin een veilige, oprechte en warme sfeer voorop staat.

Team TWP wordt gevormd, ontwikkeld en uitgevoerd door mensen die dichtbij de leefwereld staan waar het Mafcentrum onderdeel van is. Deze mensen brengen ieder hun eigen cultuur, karakter en gedragingen mee om anderen te kunnen begrijpen en dit om te zetten in ontdekken door leren binnen TWP.

Annemiek werkt sinds 2017 als zorgprofessional bij twp, nadat ze van 2013 tot 2017 als vrijwilliger werkzaam is geweest.

“Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat ik met mijn eigen creatieve passies andere mensen in hun kracht mag zetten.”

Bregje werkt sinds 2016 als zorgprofessional bij TWP.

“Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat het een plek is die een oprecht warm welkom biedt voor iedereen die deel wil nemen aan TWP, waaronder mezelf.”

Chantal werkt sinds 2020 als invaller zorgprofessional bij TWP.

“Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat iedereen zichzelf mag zijn. Je wordt geaccepteerd zoals je bent en er wordt gewerkt met aandacht voor ieders eigen kwaliteiten. Er heerst een mooie en warme sfeer.”

Kim werkt sinds 2018 als zorgprofessional bij TWP.

“Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat iedere dag een verrassing is en ik daar samen met bezoekers een invulling aan mag geven.”

Ricus werkt sinds 2022 als zorgprofessional bij TWP.

“Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat ik een veilige en gezellig plek kan creëren, waar iedereen zichzelf kan ontwikkelen en er mag zijn”